Comunicat din partea organizatorilor

Scris de Sindcultura
in 15-02-2011
23:27

În cadrul acestui comunicat vom răspunde întrebarilor repetate care au fost puse organizatorilor.

1. Cînd se incheie înscrierile online?

Perioada de înscriere online se incheie pe 22 fabruarie 2011 ora 24. Perioada de înscriere a fost prelungită cu o săptămână la cererea participanţilor care au aflat târziu de concurs.

2. Când se face jurizarea de preselecţie?

Perioada jurizării de preselecţie rămâne nechimbată: 4-6 martie 2011. Vineri 4 martie are loc contabilizarea şi publicarea oficială pe site a notelor finale ale votului online al publicului care se incheie pe 3 martie 2011 la ora 24. Sâmbătă 5 martie are loc notarea de către juriu. Duminică 6 martie are loc comunicarea oficială a mediilor finale şi lista celor admişi în finală.

3. Când sunt aşteptaţi concurenţii să sosească la Piatra-Neamţ?

Concurenţii sunt aşteptaţi să sosească începând de vineri 18 martie şi până cel târziu sâmbătă 19 martie orele 15.00 Între orele 15-17 o să aibă loc acomodarea participanţilor cu sala, probe de microfon etc.

4. Cand are loc finala şi unde?

Finala are loc sâmbătă 19 martie ora 18 la Sala mare de spectacole a Casei de Cultură din Piatra-Neamţ. Finala se va desfăşura sub forma unui spectacol cu public. La sfârşit, după o pauză o să aibă loc Gala Laureaţilor.

5. Cat reprezintă votul online din nota finală la PRESELECŢIE?

Votul online reprezintă 30% din nota finala la etapa de preselecţie.

6. Câţi concurenţi vor fi calificaţi la etapa de preselecţie?

Aproximativ 12 concurenţi vor fi selectaţi pentru etapa finală care are loc la Piatra-Neamţ.

7. Se asigură cazare?

Organizatorii asigură GRATUIT cazarea la Piatra-Neamţ pentru ziua de 19 martie la Hotel Economic (nivel 2 stele - 2 paturi in cameră + baie individuală). Concurenţii care doresc să sosească în Piatra-Neamţ încă din data de vineri 18 martie pot beneficia de reţinerea locului la acelaşi hotel, contra cost, cu REDUCERE asigurată de organizator la preţul de 30 de lei pe noapte.

8. Se asigură masa?

Organizatorii asigură GRATUIT masa de seară, sâmbătă 19 martie, după spectacol, la Restaurantul Laguna şi micul dejun in data de Duminica 20 martie la Hotelul Economic.

9. Se decontează transportul?

Nu. Nici un concurs/festival din lume nu decontează transportul pentru participanţi. Concurenţii calificaţi în finală vor primi in data de 7 martie o adresă oficială din partea organizatorilor care să confirme rezultatul lor deosebit sub forma unei adrese către instituţiile locale şi eventuali sponsori ai concurentului. Cu ajutorul acestei adrese concurentul poate obţine sponsorizarea cheltuielilor de transport.

10. Ce se întâmplă dacă un concurent calificat la finală nu se poate deplasa la Piatra-Neamţ?

Este înlocuit automat cu următorul concurent în ordinea mediilor.

11. Cine face parte din juriul de preselectie din 4-6 martie 2011?

Juriul este format din:

Profesor doctor Mihai Teleagă, decanul facultăţii de Arte Muzicale al Universităţii Populare de Arte şi Cultură Piatra-Neamţ

Alexander Deyanov din Bulgaria, beatboxer renumit pe plan internaţional

Presedinte al juriului este Profesor inginer Stelian Grigore, rectorul Universităţii Populare de Arte şi Cultură Piatra-Neamţ

Menţionăm faptul că Universitatea Populară de Arte şi Cultură Piatra-Neamţ este singura universitate din România care are un program consecvent de sprijinire a fenomenului artistic underground, acordând permanent un sprijin deosebit tinerilor artişti.

Toţi participanţii la finale vor primi diplome şi atestate din partea instituţiilor organizatoare: Casa de Cultura a Sindicatelor şi Universitatea Populară de Arte şi Cultură.

Finala va fi transmisă online LIVE pe internet.

Organizatorii regretă faptul că au aparut comentarii rasiste pe site la adresa unor concurenţi. Vă rugăm să vă abţineţi de la asemenea comentarii pe viitor care nu jignesc pe cel caruia îi sunt adresate ci arată nivelul redus de civilizaţie al celui care le proferează. Ele vor fi şterse. Respectandu-vă adversarul vă respectaţi pe voi!

Baftă!
Scris de Tudoran Erik K-beat
in 21-03-2011
21:39
Sal mi-a placut foarte mult la battle, si vreau sa aflu cand se vor pune videourile pe youtube sau aici pe site
Scris de Sindcultura
in 22-03-2011
01:11
In urmatoarele zile le vom incarca. Nu pot sa-ti dau un raspuns clar, pentru ca astept persoana care a filmat de la o televiziune locala sa aduca filmarea.
Scris de sindcultura
in 21-03-2011
12:07
A fost o reusita . Ne pregatim de acum pentru editia 2012 . Rezultatele oficiale vor fi puse pe site in seara asta . Publicul a fost superb , Parannoya extra iar concurentii fantastici. Felicitari tuturor .
Scris de sindcultura
in 06-12-2011
08:31
A inceput organizarea celui de-al doilea Concurs National de BEATBOX. Din 15 decembrie incep iar inscrierile. Pregatiti-va videoclipuri si fiti cu ochii pe site !
Scris de Codrin
in 22-01-2012
10:47
1.Pana cand sunt inscrierile ?
2.Va fi juriu anul acesta ?
3.Concursul va fi la fel ca anul trecut ?
Scris de sindcultura
in 22-01-2012
13:10
1. Inscrierile se fac pana in 20 martie dar cu cat te inscrii mai repede ai avantajul vizibilitatii media si al votului on-line componenta partiala in nota de preselectie pentru MAREA FINALA din 6 APRILIE 2012 ora 19.00= 2.Din juriu va face parte si campionul mondial en-titre din 2011 = SKILLER care ne-a confirmat participarea si sustinerea unui RECITAL EXTRAORDINAR ! 3.Concursul va avea doua etape, in prima fiecare concurent va sustine un program propriu de doua minute dupa care primii opt clasati vor intra in battle-luri directe si eliminatorii cate doi sub forma de sferturi de finala, semifinale si finala. Se vor acorda trofee, medalii, diplome si premii in produse si bani care vor depasii 1.000 de dolari. Va asteptam !
Scris de Codrin
in 22-01-2012
13:29
Multumesc. As mai vrea sa stiu daca avem ceva asigurat .
Scris de sindcultura
in 22-01-2012
15:01
Da, organizatorii asigura gratuit o noapte de cazare plus mic dejun inclus la care se adauga MASA FESTIVA ce va avea loc dupa GALA LAUREATILOR si care va fi servita in acest an in locatia eleganta si intima de la TEMPLE IRISH PUB Piatra Neamt.
Scris de Gaza
in 17-02-2011
02:33
Alexander Deyanov = Skiller ( cel mai rapid beatboxer al lumii ) :> *YEAH* :x